Stolt forhandler av:   

Ferdig prosjekterte hus fra NORSKE HUS.

Vi i Buskerud Bygg er stolte av å kunne tilby Norske Hus sine flotte hus.

 

Alle våre hus er tegnet for å skape det gode hjemmet med arealeffektive og praktiske løsninger.

Valg av hus dreier seg om smak, men også praktiske behov og ønsker. Arkitekter hos Norske Hus har tegnet ferdighus for norske forhold med rom for å tilpasse ferdighuset etter dine ønsker.

Norske Hus og Buskerud Bygg leverer kvalitet i alle ledd og bygger drømmehuset ditt til avtalt tid og pris.

Ta kontakt for pris og spørsmål.

 

Fløyen

Stilren funksjonalisme

4Soverom  3Bad  2Boenheter  174.9m2Bruksareal totalt  126.6m2Bebygd areal (BYA)  14.4mLengde  7.9mBredde

Fløyen kombinerer effektiv utnyttelse av arealene, med et stramt og moderne uttrykk.

Her er det egen utleiedel i sokkel som enkelt kan integreres i hovedenheten.

Boligen har 3 soverom, 2 bad og godt med bodplass. Her har vi satt inn store skyvedører på alle fasader ut fra oppholdsrom. Dette gir en åpen og lys effekt på rommet, slik at vi får inn både morgenlyset og kveldslyset.

 

 

 

Poseidon

Et hus med utsikt

3 Soverom 2 Bad  1 Boenheter  169.5m2 Bruksareal totalt  196.2mBebygd areal (BYA)  15.6mLengde  16.2mBredde

Poseidon er inspirert av amerikanske strand-hus, med sine åpne fasader og luftige takhøyder.

Her tar man inn naturen i så vel stue og kjøkken som på hovedsoverommet. De store oppholdsrommene kombinert med den innvendige takhøyden med skrå himling og høyt plasserte vindu forsterker inntrykket av en lys og luftig bolig.

Boligen har en egen soveromsfløy, med 2 separate bad og godt med bod/skapplass.

Den integrerte garasjen gjør at man går tørrskodd fra bilen og inn i boligen.

 

 

 

Capella

4 Soverom  2 Bad  1 Boenheter  149.6m2 Bruksareal totalt  109.4m2 Bebygd areal (BYA)  14.1m Lengde  9.9m Bredde

Dette er boligen du fort blir glad i. Boligen har en harmonisk balansegang mellom moderne og gammel byggestil. Capella er meget innholdsrik med 4 soverom, 2 bad, godt med bodplass og 2  stuer. Stuen i hovedetasjen er i vinkel, hvor man kan nyte utsikten gjennom store vindusflater. Boligen  kan enkelt tilpasses skråtomt, noe som vises i modellen Skrenten.

 

 

 

Tordenskjold

6Soverom  2Bad  2Boenheter  282.5m2Bruksareal totalt  194.1m2Bebygd areal (BYA)  14.1mLengde  13.2mBredde
Tordenskjold er en innbydende bolig med  en stor utleieenhet i sokkelen. Boligen har et spennende særpreg med valmtak, arker og balkonger. Dette gir boligen den elegante fasaden som mange liker. Tordenskjold har adkomst fra to plan. Det gjør boligen attraktiv for flere typer skråtomter. Her er det en stor og luftig overbygget veranda med direkte utgang fra den romslige stuen og kjøkkenet. Med hele 6 soverom passer huset perfekt for store familier.

 

 

 

 

Diplomat

6Soverom  2Bad  1Boenheter  231.6m2Bruksareal totalt  141.3m2Bebygd areal (BYA)  12.9mLengde  13.5mBredde
Diplomat er en innbydende og majestetisk villa i 2 fulle etasjer. Inngangspartiet og den åpne hallen gir et solid førsteinntrykk. Her har storfamilien rikelig med plass. Huset kan ha hele 6 soverom i tillegg til 2 bad, 2 store stuer og et gedigent kjøkken med spisestue.

Sandviken

4Soverom  3Bad  2Boenheter  187.1m2Bruksareal totalt  153.9m2Bebygd areal (BYA)  15.7mLengde  8.1mBredde

Sandviken er en moderne bolig med stramme linjer, åpne løsninger og praktiske detaljer.

Her har arkitekten fått inn masse lys på alle oppholdsrom, der store glassdører kan åpnes slik at den store baklongen blir en del av stuen på fine sommerdager.

Boligen hare et moderne snitt i alle detaljer og utforminger, og har samtidig en veldig praktisk planløsning. Denne versjonen har 2 boenheter som enkelt gjøres om til en større enebolig.

 

 

Senator

4Soverom  2Bad  1Boenheter  352.0m2Bruksareal totalt  280.1m2Bebygd areal (BYA)  18.3mLengde  17.3mBredde
Dette er vårt flaggskip med alt du kan forvente av en eksklusiv villa. Her er det plass til hele familien og store selskap. Senator har en aristokratisk arkitektur, med store overbygde altaner og inngangsparti. Den doble garasjen integrert i huset gjør ankomsten enkel. Innvendig har den storslåtte stuen åpen løsning med baldakin og trapp direkte opp til loftstuen. Hoved-soverommet i 1. etasje har eget bad, med mulighet for badstue og stor garderobe. Totalt har villaen 4 soverom, 2 bad og hele 3 stuer i tillegg til spisestuen.

Duett

 
5Soverom  2Bad  2Boenheter  348.9m2Bruksareal totalt  224.1m2Bebygd areal (BYA)  23.0mLengde  9.9mBredde

2-mannsbolig for skrå tomt

Praktisk og funksjonell 2-mannsbolig med ankomst i underetasje og mulighet for bi-inngang på hovedplan. Dette gjør at boligen enkelt kan tilpasses til de fleste skrå tomter. Praktisk plassering av rommene gjør denne modellen funksjonell for småbarnsfamilier. Loftet har mulighet for innredning av ytter­ligere 1 bad, 2 soverom og loftstue. Hver boenhet kan derfor ha hele 5 soverom og
2 stuer.

Eos

4Soverom  2Bad  2Boenheter  265.2m2Bruksareal totalt  228.2m2Bebygd areal (BYA)  14.7mLengde  8.1mBredde

Praktisk og moderne

Bolig med utleie enhet i sokkel, som lett kan integreres i hovedleilighet. EOS har mulighet for adkomst fra to plan, som gjør boligen attraktiv for flere typer skråtomter. Store praktiske allrom, med åpne vindusflater gir et moderne preg. Boligens takterrasse omringer stue og kjøkken, som kombinert med store glassfelt og glassrekkverk, gjør at man kan nyte utsikten og få inn godt med dagslys. Boligen har praktiske løsninger med blant annet dobbel garasje i sokkel med direkte adkomst til boenhet.

 

Joker

5Soverom  2Bad  1Boenheter  169.4m2Bruksareal totalt  121.6m2Bebygd areal (BYA)  12.3mLengde  11.1mBredde

Stor takhøyde

Moderne linjer og løsninger med en rominndeling som gir store lyse rom. Stort overbygd inngangsparti, 5 praktiske soverom, hvor et er plassert på hovedplan. Stort kjøkken med åpne flater inn mot stuen. Stuens skråhimling, senket gulv og store vinduer gir oppholdsrommene et åpent inntrykk, stor takhøyde og unik romfølelse.

 

Linge

4Soverom  2Bad  1Boenheter  160.7m2Bruksareal totalt  137.6m2Bebygd areal (BYA)  15.9mLengde  12.3mBredde

Lyse og luftige rom

Moderne linjer med en rominndeling som gir lyse og luftige rom. Her er stue og kjøkken helt atskilt fra soveromsfløyen. Loftet har 3 soverom, bad og loft/ tv-stue. I hovedetasjen er det 2 soverom, vaskerom, bad og stor hall med overbygd inngangsparti. Stue og kjøkken har skrå himling og stor takhøyde. Den åpne løsningen i kombinasjon med store gavlvinduer gir stor romfølelse og mye lys.

 

Matador

3Soverom  1Bad  1Boenheter  166.0m2Bruksareal totalt  110.4m2Bebygd areal (BYA)  13.5mLengde  8.1mBredde

Åpen og stilren

Matador har et karakteristisk utseende med store, åpne vinduer fra tak til gulv i oppholdsrommet. Kjøkkenet vil bli familiens samlingsplass. Hovedinngang i sokkeletasje samt praktisk bi-inngang på hovedplan, gjør at boligen lett kan tilpasses til ulike typer skråtomt. Boligen leveres med skråhimling i stue, noe som gir rommet god takhøyde. Trapperommet er sentralt plassert i boligen. Matador har store overbygde balkonger, med direkte utgang fra stue og kjøkken. Boligen kan også leveres med inngang på hovedplan.

 

Neptun

6Soverom  3Bad  2Boenheter  241.8m2Bruksareal totalt  197.9m2Bebygd areal (BYA)  20.3mLengde  11.1mBredde

Tiltalende hus for skrå tomt

Boliger utviklet for skråtomt. Hovedinngangen er plassert i sokkeletasjen sammen med en 3-roms utleieenhet. Den store stuen med vinduer på 3 vegger gir meget godt gjennomlys. Kjøkken og spisestue har åpen løsning og trapp ned til inngangsparti. Fra spisestuen er det utgang til 2 verandaer og tilgang til mye lys gjennom de store vinduene i fronten.

 

Oro

4Soverom  2Bad  1Boenheter  192.4m2Bruksareal totalt  134.2m2Bebygd areal (BYA)  14.1mLengde  9.9mBredde

Stramt og fornuftig

Oro er en moderne bolig med stramme linjer og fornuftige løsninger.

Boligen kan endres etter behov, med blant annet oppdeling til flere boenheter.

Som enebolig har den 4 soverom, 2 romslige stuer og en åpen kjøkkenløsning som innbyr til sosiale samlinger. Oro er prosjektert med tanke på skrå tomt, men kan enkelt endres til flat tomt, da med 2 fulle etasjer.

 

Qube

3Soverom  1Bad  1Boenheter  261.4m2Bruksareal totalt  119.5m2Bebygd areal (BYA)  12.3mLengde  11.1mBredde

Kubisme i praksis

Qube har en gjennomført arkitektonisk uttrykk. Her er både den ytre fasaden og den indre planløsningen praktisk og innholdsrik. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i denne boligen, som har 2 store stuer med god gjennomlysning, en stor takterrasse og flere balkonger i alle himmelretninger. Qube passer like godt inn i urbane strøk som frittliggende i et skogholt.

 

Ranheim

4Soverom  2Bad  1Boenheter  212.5m2Bruksareal totalt  156.0m2Bebygd areal (BYA)  16.5mLengde  8.1mBredde

Det enkle er ofte det beste

Ranheim har en forsiktig tilnærming til 70-tallets enkle arkitektur. Her er en enkel og stilren fasade fusjonert med en gjennomtenkt planløsning. Boligen har mange oppholdsrom og 4 soverom. Her finnes en stor balkong og en integrert carport, overbygd inngangsparti og mye bodplass. Helt enkelt en romslig familiebolig.

 

 

Tyholt

4Soverom  2Bad  1Boenheter  197.9m2Bruksareal totalt  171.9m2Bebygd areal (BYA)  15.3mLengde  11.1mBredde

Spenstig fasade og fleksibel planløsning

Tyholt har en spenstig og markant fasade, med sitt stramme uttrykk og utkragede tak og vegger. Huset er tilpasset universell utforming og byr på mange praktiske løsninger.

Det romslige hoved soverommet har godt med garderobeplass, eget bad og direkte utgang til balkong. Stuen på hovedetasjen har skrå himling, som gir et romslig og luftig inntrykk.

I sokkeletasjen er det plassert 3 romslige soverom, et stort bad og et vaskerom med utgangsdør. Det er også gjort plass til store boder og en kjellerstue med utgang til overbygd uteareal/ carport.

Ulriken

4Soverom  2Bad  1Boenheter  153.3m2Bruksareal totalt  128.6m2Bebygd areal (BYA)  13.8mLengde  7.2mBredde

Funksjonelt hus.

Ulriken er en moderne bolig som kan tilpasses de fleste tomter og behov.

Denne løsningen har en boenhet med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad, alt pakket inn i en moderne fasade. Ulriken kan endres i lengde etter behov, og det er også mulighet til å dele opp modellen i 2 boenheter. De store glassfasadene og de overbygde terrassene gir masse lys og mulighet til å nyte naturen innenfra året rundt, uavhengig av været.

 

Alfa

3Soverom  2Bad  1Boenheter  171.7m2Bruksareal totalt  117.1m2Bebygd areal (BYA)  12.9mLengde  9.9mBredde

Attraktivt hus i gammel byggestil

Boligen balanserer mellom tradisjonell arkitektur og praktiske løsninger. En lys og romslig hall gir et godt førsteinntrykk, som forsterkes gjennom en gjennomtenkt og god planløsning. Loftstue  med balkong vil bli et naturlig samlingssted for de minste.

 

 

Callisto

4Soverom  2Bad  1Boenheter  202.4m2Bruksareal totalt  136.1m2Bebygd areal (BYA)  14.1mLengde  11.7mBredde

Rene klassiske linjer

Callisto er en populær bolig med rene og klassiske linjer, stort overbygd inngangsparti og 4 praktiske soverom hvor det ene er plassert på hovedplan. Egen bi-inngang til vaskerom og stort  kjøkken med åpne flater inn mot stuen. Oppholdsrommene har store vinduer som gir rikelig med dagslys.

 

 

Capri

4Soverom  2Bad  1Boenheter  175.4m2Bruksareal totalt  129.8m2Bebygd areal (BYA)  16.5mLengde  8.7mBredde

Lunt og spennende ytre

Praktisk og funksjonell planløsning med hovedinngang i sokkeletasje og bi-inngang på hovedplan. Dette gjør at boligen enkelt kan tilpasses til ulike typer skråtomt. Garasjen i underetasjen gjør tilgjengeligheten til boligen svært enkel. Capri har 4 soverom og en stor stue med utgang til overbygd balkong.

 

 

 

Edda

4Soverom  2Bad  1Boenheter  182.5m2Bruksareal totalt  120.7m2Bebygd areal (BYA)  13.6mLengde  10.5mBredde

Stort potensial

En bolig med stort potensial. Her er 2 fulle etasjer med store oppholdsrom og 4 soverom. Stuene i begge etasjer har direkte utgang til terrasse/veranda. Huset har godt med bodplass, og en garasje kan enkelt knyttes til huset. Modellen kan bygges med kjeller eller utvides etter behov.

 

 

Ekko

3Soverom  2Bad  2Boenheter  267.4m2Bruksareal totalt  199.3m2Bebygd areal (BYA)  17.4mLengde  12.9mBredde

2-mannsbolig for flat tomt

2-mannsbolig for flat tomt. Med 1 soverom på hovedplan har boligen universell utforming. Ekko er praktisk og funksjonell med vaskerom og kjøkken i nærheten av inngangsparti. Loftstuen kan enkelt endres til et soverom. Det betyr at denne 2-mannsboligen kan ha 4 soverom pr boenhet. Boligen kan forandres etter hvert som familiens behov endres.

 

 

Frigg

4Soverom  2Bad  2Boenheter  230.7m2Bruksareal totalt  147.1m2Bebygd areal (BYA)  15.3mLengde  13.2mBredde

Herskapelig villa

Flott villa på 1 1/2 etasje. Taket er hevet, slik at loftet blir godt utnyttet. Her er det 4 store soverom, 2 bad, loftstue og 2 verandaer. Hovedleiligheten har et romslig kjøkken og 2 atskilte stuer.  Hovedetasjen har en utleieenhet på ett plan. Det gjør Frigg til den perfekte generasjonsboligen.

 

 

 

 

Frøya

3Soverom  2Bad  1Boenheter  192.4m2Bruksareal totalt  112.9m2Bebygd areal (BYA)  11.7mLengde  9.2mBredde

Rene linjer

Dette er boligen med de klassiske linjene som er bygget i mange tiår. Her er boligen for de som ønsker en tradisjonell bolig med sokkel. Til den store balkongen er det utgang fra både stue og  kjøkken. Det er godt med plass i alle rom, og i tillegg har Frøya en loftetasje som kan innredes ved behov.

 

 

Inka

4Soverom  2Bad  1Boenheter  191.7m2Bruksareal totalt  136.4m2Bebygd areal (BYA)  12.9mLengde  14.1mBredde

Godt utnyttet loft

Dette er en meget innholdsrik og populær modell med god utnyttelse av loftetasjen. Det er i alt 4 store soverom med god takhøyde og rikelig med plass. Inka er tilpasset den aktive familien som trives både inne og ute. Her er store oppholdsrom med rom for selskap og rekreasjon.

 

 

 

Knausen

3Soverom  2Bad  1Boenheter  188.3m2Bruksareal totalt  96.9m2Bebygd areal (BYA)  12.3mLengde  8.1mBredde

Kompakt og innholdsrikt

Et kompakt og svært innholdsrikt hus med sokkeletasje. Boligen gir et levende uttrykk gjennom sine vinkler, karnapp og sprang i fasaden. Loftsetasjen kan innredes med loftstue, arbeidsrom eller soverom avhengig av egne behov. Knausen passer utmerket på en skrånet tomt og kan også leveres med inngang på hovedplan.

 

 

 

Loke

4Soverom  2Bad  1Boenheter  192.6m2Bruksareal totalt  124.7m2Bebygd areal (BYA)  12.3mLengde  10.5mBredde

Ærverdig og nostalgisk

Loke har en respektfull tilnærming til gammel byggeskikk. Her har vi hentet inspirasjon fra de staselige gårdsbygningene, og gitt Loke et nostalgisk ytre og praktisk interiør. Loke gir mulighet for hele 5 soverom, og er forberedt for universell utforming. Her er 2 store stuer, kjøkken og vaskerom på hovedplanet, 4 soverom, romslig loftsstue og 2 bad i loftsetasjen. Alle stuer samt hovedsoverom har direkte utgang til balkong eller terrasse.

 

 

Merkur

3Soverom  1Bad  1Boenheter  124.3m2Bruksareal totalt  153.6m2Bebygd areal (BYA)  15.3mLengde  12.9mBredde

Sjarmør på ett plan

Et sjarmerende vinkelhus med 3 soverom. Et stort kjøkkenet og en innbydende stue med stort karnapp, gjør boligen åpen og luftig. Merkur er en bolig med mulighet for universell utforming.
Praktisk planløsning hvor vaskerom og kjøkken er  plassert i nærheten av inngangspartiet. Store overbygde uteplasser gjør boligen perfekt for uteliv i sommerhalvåret.

 

 

 

Morild

3Soverom  2Bad  1Boenheter  201.5m2Bruksareal totalt  158.0m2Bebygd areal (BYA)  14.7mLengde  9.9mBredde

Sjarmerende utseende

Denne modellen har et sjarmerende utseende med valmtak og karnapper. Stor stue med utgang til en lun balkong der man selv kan velge sol eller skygge. God planløsning med alt det en barnefamilie trenger på ett plan. Det store potensialet i kjeller og det eksklusive utseendet har gjort denne  hustypen meget populær.

 

 

Nordlys

4Soverom  2Bad  1Boenheter  145.2m2Bruksareal totalt  100.0m2Bebygd areal (BYA)  12.3mLengde  8.7mBredde

God gammel byggestil

Nordlys har et tradisjonelt utseende kombinert med moderne byggeskikk. Boligens store hall gir et positivt inntrykk, som forsterkes gjennom resten av boligen. Loftstuen med overbygd balkong er et naturlig samlingspunkt på varme kvelder.  4 soverom og universell utforming gjør Nordlys til en bolig man kan leve godt i.

 

 

Odin

4Soverom  1Bad  1Boenheter  227.8m2Bruksareal totalt  177.4m2Bebygd areal (BYA)  18.9mLengde  9.9mBredde

Optimal utnyttelse på skrå tomt

Odin er en innholdsrik og kompakt bolig som dekker de fleste behov. Her er det 4 soverom, 2 stuer, dobbel garasje og et romslig kjøkken med direkte utgang til en stor og delvis overbygd balkong. Hovedsoverommet har en stor garderobe/ WIC og egen luftebalkong.

 

 

Saga

4Soverom  2Bad  1Boenheter  142.2m2Bruksareal totalt  110.4m2Bebygd areal (BYA)  11.7mLengde  10.5mBredde

Innbydende fasader

Vår bestselger gjennom flere år har innbydende fasader og gode løsninger. Saga er tilrettelagt for universell utforming. Praktisk plassering av vaskerom nært inngangsparti. Det gjør Saga funksjonell for småbarnsfamilier. Loftstue, stor stue og åpne lyse flater samt 4 soverom sørger for at denne boligen dekker behovet til de fleste familier. Saga kan enkelt tilpasses skråtomt. Se vårt alternativ i modell Troll.

 

 

 

Sesam

3Soverom  1Bad  1Boenheter  117.6m2Bruksareal totalt  87.6m2Bebygd areal (BYA)  11.4mLengde  7.5mBredde

Liten og koselig

En liten og koselig enebolig med stort potensial i et loft som er forberedt for 2 soverom, bod og loftsstue. Sesam tilfredsstiller alle krav man har til en bolig. Den er også tilpasset universell utforming. Dette er klart en av markedets vinnere når det gjelder arealutnyttelse i forhold til kostnad.

 

 

Solvang

3Soverom  2Bad  1Boenheter  194.9m2Bruksareal totalt  138.7m2Bebygd areal (BYA)  12.3mLengde  11.1mBredde

Funksjonell bolig for skrå tomt

Praktisk og funksjonell planløsning med hovedinngang på hovedplan og mulighet for inngang i sokkeletasje. Dette gjør at boligen enkelt kan tilpasses til mange typer skråtomter. Hovedplanet har en åpen stue kjøkkenløsning med store vindusflater, som gir godt med gjennomlys. Solvang har 3 store soverom og stue med utgang til veranda.

 

 

Varden

2Soverom  1Bad  1Boenheter  138.8m2Bruksareal totalt  106.0m2Bebygd areal (BYA)  12.3mLengde  9.3mBredde

Hus å ”vokse i”

Boligen har 2 soverom på hovedplan, noe som gjør at Varden har universell utforming. Med uinnredet loftetasje er dette bolig man kan vokse i. Egen bi-inngang til vaskerom, mulighet for stor loftstue, 4 soverom og 2 bad. Varden er praktisk og funksjonell for småbarnsfamilier.

 

 

Viking

4Soverom  2Bad  2Boenheter  263.6m2Bruksareal totalt  153.0m2Bebygd areal (BYA)  16.6mLengde  9.1mBredde

Lunt og elegant

Viking er et elegant hus med varierte takflater, mange vinkler og fremspring som gir lune kroker og et spennende eksteriør. Huset har sokkelleilighet og garasjen er plassert i nærheten av inngangsdøren. Sentralt i huset ligger kjøkken og spisestue som har direkte utgang til en overbygd balkong.

 

Ambassadør

6Soverom  2Bad  1Boenheter  244.5m2Bruksareal totalt  168.1m2Bebygd areal (BYA)  15.9mLengde  12.6mBredde

Praktvilla som har alt

En herskapelig villa med sine innbydende fasader og moderne planløsning. Ambassadør har mulighet for hele 6 soverom og 2 bad. Begge etasjer har store stuer med utgang til terrasse eller balkong. Kjøkkenet er husets samlingspunkt, med stor plass og direkte utgang til terrasse via doble altandører.

 

 

Balder

3Soverom  1Bad  2Boenheter  233.1m2Bruksareal totalt  192.4m2Bebygd areal (BYA)  20.7mLengde  9.9mBredde

Nøye avstemt fasade

Dette er og har vært en av Norske Hus sine bestselgere. Et innbydende sokkelhus med utleieenhet. Det som kjennetegner denne boligen er valmtaket med kinavipp og karnappet som strekker seg fra sokkeletasjen og opp gjennom hovedplanet. Den innbydende fasaden har gjort boligen meget populær. Balder har en stor og luftig overbygget balkong med direkte utgang fra stue og kjøkken.

 

 

Consul

3Soverom  3Bad  1Boenheter  182.4m2Bruksareal totalt  212.3m2Bebygd areal (BYA)  15.8mLengde  10.1mBredde

Aristokratisk bolig med alt på ett plan

Consul gir et herskapelig førsteinntrykk og fører tankene til amerikanske sørstatshus. Her er alt på ett plan med dobbelgarasje, 3 soverom og store praktiske oppholdsrom. Hovedsoverom har walk-in closet og eget bad. Den romslige garasjen har stor bodplass og direkte adkomst til boligdelen via vaskerommet.

 

 

 

Færder

4Soverom  2Bad  1Boenheter  216.9m2Bruksareal totalt  253.3m2Bebygd areal (BYA)  22.5mLengde  0.0mBredde

Alt på ett plan

Her er alt på ett plan, med 4 soverom og et arbeidsrom/ kontor. Husets hjerte er det romslige kjøkkenet, med doble dører ut til terrassen. Oppholdsrommene har spennende og smarte som gir rikelig med lys fra flere sider. Alle soverommene er i en egen fløy. Færder har 2 praktiske bad. Det romslige hovedbadet inviterer til avslapping og velvære. Færder er en perle av et hus for deg som vil ha alt på ett plan.

 

 

 

Havstein

5Soverom  2Bad  1Boenheter  254.0m2Bruksareal totalt  173.3m2Bebygd areal (BYA)  20.4mLengde  10.3mBredde

Funksjonell bolig for storfamilien

Havstein har masse plass til alle husets beboere og gjester. Her er hele 5 soverom, 3 stuer og mulighet for 3 bad. Huset har integrert garasje og godt med bodplass. Havstein har oppholdsrom i 2 etasjer, som alle har direkte utgang til uteareal på balkong eller terrasse.

 

 

 

Heimdal

4Soverom  2Bad  1Boenheter  215.7m2Bruksareal totalt  124.3m2Bebygd areal (BYA)  13.2mLengde  9.8mBredde

Praktisk enebolig med aner fra sørstatene

Heimdal er utformet med inspirasjon fra byggeskikken i sørstatene. Her har inngangspartiet fått en fremtredende plassering, med stor hall og oppholdsrom. 2. etasje har full takhøyde og  inneholder bad, 4 soverom og en loftstue med ekstra høyde under taket. Boligen er forberedt for universell utforming, og den store stuen kan med enkle grep deles opp for å gjøre plass til et ekstra soverom.

 

 

 

 

Major

5Soverom 2Bad  1Boenheter  190.9m2Bruksareal totalt  145.5m2Bebygd areal (BYA)  14.1mLengde  12.9mBredde

Fornem bolig med alt på ett plan

Major er lillebror til Tordenskjold. Her har vi fått plass til hele 5 soverom, 2 bad, 2 romslige stuer, samt kjøkken og godt med bodplass. Major har 2 balkonger som også fungerer som overbygg for hovedinngang og terrasse.

 

 

Napoleon

2Soverom  1Bad  1Boenheter  198.5m2Bruksareal totalt  157.8m2Bebygd areal (BYA)  14.1mLengde  15.0mBredde

Elegant villa

Napoleon er innbydende, majestetisk og meget innholdsrik villa med alt man kan ønske seg. Hovedplan har en åpen stue og kjøkken med store vindus­flater som gir godt gjennomlys. Det er 2 soverom på hovedplanet i tillegg til bad og vaskerom. Ved innredning av loftet er det plass til ytterligere 3 soverom, ett ekstra bad og en flott stue med veranda.

 

 

Njord

4Soverom  1Bad  1Boenheter  177.9m2Bruksareal totalt  113.8m2Bebygd areal (BYA)  12.0mLengde  11.4mBredde

Herskapelig og innholdsrik

Njord har en enkel men innholdsrik planløsning innpakket i et herskapelig ytre. Boligen har store luftige rom og er forberedt for universell utforming. Her er det gjennomgående store rom med praktiske løsninger som gir utallige muligheter for innredninger og bruksområder. Boligen gir mulighet for opp til 5 soverom, 2 stuer, 2 bad, hele 4 boder/ garderober og en eksklusiv hall.

 

 

Skrenten

4Soverom  2Bad  2Boenheter  228.5m2Bruksareal totalt  145.7m2Bebygd areal (BYA)  14.1mLengde  9.9mBredde

Linjer fra fordums tider

Skrenten er et godt bevis på at det ikke behøver å være noen motsetninger mellom gammel byggetradisjon og krav til moderne løsninger. Her er linjene i fasadene lette å føre tilbake til  radisjonell byggeskikk. Romløsningen er svært praktisk med bl.a. 4 soverom i hovedleiligheten. Utleiedelen er attraktiv med stor stue, kjøkken, 2 soverom og godt med bodplass.

 

 

Soria Moria

5Soverom  2Bad  1Boenheter  323.0m2Bruksareal totalt  227.5m2Bebygd areal (BYA)  19.2mLengde  13.5mBredde

Et eventyr

Denne boligen er for den kresne, som ønsker noe spesielt. Her har vi kombinert det storslåtte med praktiske løsninger, og en herskapelig arkitektur. Soria Moria er et slott med 5 soverom, 2 store stuer, vinterhage og et gedigent kjøkken.Her kan storfamilien virkelig boltre seg. Boligen har balkong med utgang fra loftstuen, og en lun avskjermet uteplass.

Ferdig prosjekterte hus fra NORSKE HUS.