Stolt forhandler av:   

Ferdig prosjekterte fritids boliger fra Norske Hus.

 Vi i Buskerud Bygg er stolte av å kunne tilby Norske Hus sine flotte fritids boliger.

Alle våre fritids boliger er arkitekttegnet med nøye utvalgt materialvalg for komfort og minimalt med vedlikehold

Fritids boligen skal brukes i deres verdifulle fritid. Den skal tåle å stå ubrukt over lengre perioder og den skal kreve minimalt med vedlikehold. Fritids boliger fra Norske Hus har derfor materialvalg og detaljer med høy standard.

Ta kontakt for pris og spørsmål.

 

Åsen

4Soverom
160.7m2Bruksareal totalt
136.2m2Bebygd areal (BYA)

Åsen er vår største versjon av fritidsboliger med oppstue. Innenfor den tradisjonelle fasaden er det god plass til alle med 3 stuer og 4 store soverom. Den sentralt plasserte pipa gir mulighet for peis eller vedovn i alle stuer i tillegg til kjøkkenet. I Åsen er det soveplass til mange og oppholdsrom for enda flere.

 

Brinken

3Soverom
122.4m2Bruksareal totalt
99.5m2Bebygd areal (BYA)

Brinken er en romslig hytte med store bruksarealer. Her er en stor spiseplass, lys og trivelig stue, 3 soverom og loftstue med balkong. Her er alle fasiliteter som kreves av en fritidsbolig som skal brukes hele året.

 

 

Dalen

2Soverom
67.4m2Bruksareal totalt
79.3m2Bebygd areal (BYA)

Dalen er en flott fjellhytte med åpen løsning opp til hemsen, som sammen med store vindusflater gir meget god romfølelse. Her er det store oppholdsrom, 2 soverom, bad og en hems som kan brukes til gjester eller som loftstue. Hytta har flere inntrekk og overbygg. Det gir lune kroker og gode uteplasser.

 

 

Fagerhøy

5Soverom
115.7m2Bruksareal totalt
100.8m2Bebygd areal (BYA)

Fagerhøy er en gedigen familiehytte med inspirasjon fra de store setrene på fjellet. Hytta har hele 5 soverom og 2 store stuer/ oppholdsrom. Det er mulighet for 2 bad og 2 boder i tillegg til hems. Her har hele familien god plass til å samles.

 

 

Granåsen

3Soverom
79.6m2Bruksareal totalt
91.6m2Bebygd areal (BYA)

Granåsen har en fleksibel planløsning som kan tilpasses de fleste behov. Her er det 3 soverom, et romslig bad og en stor hems. Stue/ kjøkken har stor takhøyde og godt overlys. Den overbygde terrassen gir mulighet for lune stunder utendørs, uansett vær.

 

 

Hildring

2Soverom
65.7m2Bruksareal totalt
75.5m2Bebygd areal (BYA)

Hildring er utviklet med inspirasjon fra Sørlandet. Hytta er effektivt utnyttet og har en fleksibel planløsning. Den åpne stuen har god takhøyde og høye vinduer. Den har 2 romslige soverom og hems. Denne hytta passer like godt ved sjøen som på fjellet.

 

 

Holtet

4Soverom
142.9m2Bruksareal totalt
129.1m2Bebygd areal (BYA)

Holtet er en stor fritidsbolig som likevel glir fint inn i terrenget. Her er det åpne løsninger, med mulighet til utgang fra både kjøkken og stue. Stua har skråhimling med vinduer i gavl. Det gir godt lys inn i alle oppholdsrom. Her er det 4 soverom, 2 i hovedetasjen og 2 på loft. Holtet har stor loftstue, romslig bad med badstue, utvendig bod og store overbygde utearealer.

 

 

Høyden

6Soverom
168.7m2Bruksareal totalt
155.1m2Bebygd areal (BYA)

Høyden er en romslig og praktisk hytte med avdelt soveromfløy. Hytta har hele 6 soverom og 2 bad. Kjøkkenet er gedigent og har plass til hele familien. Både stue og loftstue har store vindusflater, som gir god utsikt og mye lys. Disse elementene gjør Høyden til den perfekte generasjonshytta.

 

 

Jotunheim

3Soverom
65.5m2Bruksareal totalt
77.0m2Bebygd areal (BYA)

Jotunheim har et moderne uttrykk og har en planløsning som gir stort volum på liten flate. Her slippes mye lys inn på oppholdsrom, og det er laget gode overbygde utearealer som gir mulighet for fine stunder ute i frisk luft. Fjord har en egen utendørs badeavdeling, som passer like godt ved sjøen som ved ett fjellvann eller til badestampen.

 

 

Kneiken

2Soverom
75.0m2Bruksareal totalt
85.6m2Bebygd areal (BYA)

Kneiken er en praktisk og kompakt hytte der det er lagt vekt på smarte og praktiske løsninger, både innvendig og utvendig. Her får du lune kroker og overbygd uteplass. Denne modellen kan leveres  med loft som gir mulighet for ytterligere 2 soverom og hemsstue.

 

 

Kollen

4Soverom
192.0m2Bruksareal totalt
167.3m2Bebygd areal (BYA)

Kollen er en eksklusiv hytte med tiltalende fasade og en romslig garasje. Denne fritidsboligen er designet for bruk hele året. Her er garasje med direkte adkomst til hytta. Stua er nedsenket i forhold til resten av hytta, noe som gir stua stor innvendig takhøyde. I stua er det godt gjennomlys, som også gir mulighet for god utsikt. Fritidsboligen har stort kjøkken og bad, separat vaskerom og wc. Det er mulighet for hele 5 soverom og egen loftstue.

 

 

Kroken

3Soverom
65.5m2Bruksareal totalt
74.9m2Bebygd areal (BYA)

Kroken har en kompakt, men like fullt innholdsrik planløsning. Her er det hele 3 soverom, god bodplass og åpen stue- /kjøkkenløsning. Stue og kjøkken har skrå innvendig himling og de høye vinduene gir mye lys og meget god utsikt. Over soverom og bad er det mulighet for å innrede en liten hems for både oppbevaring og ekstra soveplasser.

 

 

Lende

2Soverom
59.4m2Bruksareal totalt
68.3m2Bebygd areal (BYA)

Lende er en liten og koselig hytte. Den passer like godt som frittliggende hytte eller som et stort anneks/gjestehytte med alle fasiliteter.  Putten har 2 soverom, et lite bad, åpent kjøkken/ stue løsning og en overbygd altan. Som anneks kan Putten endres i størrelse og utseende, der takform og innredning tilpasses hovedhytta.

 

 

Lykken

4Soverom
108.8m2Bruksareal totalt
89.4m2Bebygd areal (BYA)

Lykken er en praktisk hytte med oppstue. Her finner man en kjøkkenavdeling hvor et ildsted og trapp blir en naturlig romdeler mellom spisestue og stue. Hytta er romslig og kompakt på samme tid. Den har 3 oppholdsrom, 4 soverom og mulighet for 2 bad. Hytta med det tradisjonelle ytre gir rom for mange, både til avkobling og fest.

 

 

Lyngen

4Soverom
114.2m2Bruksareal totalt
87.8m2Bebygd areal (BYA)

Lyngen er en flott hytte som glir utmerket inn i terrenget både i skogen og til fjells. Den er praktisk inndelt med en lun atmosfære. Hytta har en innbydende, overbygd uteplass. Her finner man også en hems som kan innredes etter behov

 

 

Marka

3Soverom
100.1m2Bruksareal totalt
89.8m2Bebygd areal (BYA)

Marka er en kompakt hytte med mange muligheter. Her er det lagt vekt på praktiske løsninger så vel inne som ute. Marka har en smart planløsning med lune kroker og gode takoverbygg. Hytta har 3 soverom og egen hems.

 

 

Nabben

2Soverom
64.2m2Bruksareal totalt
74.8m2Bebygd areal (BYA)

Nabben  er en koselig hytte som glir fint inn i terrenget. Her er det romslige oppholdsrom, med utgang til skjermede utearealer fra både kjøkken og stue. Hemsen kan brukes som kombinert soverom og loftstue.

 

 

Orvos

4Soverom
129.9m2Bruksareal totalt
116.9m2Bebygd areal (BYA)

Orvos er en hytte med oppstue og nedsenket stuedel. Stuen og spisestuen blir delt av kjøkken og et sentralt plassert ildsted. Dette gir en praktisk avdelt, men samtidig romslig og åpen planløsning. Hytta har 4 soverom og 3 stuer, bad og et eget gjestetoalett.

 

 

Skjæret

4Soverom
134.4m2Bruksareal totalt
98.5m2Bebygd areal (BYA)

Skjæret har spektakulære fasader og godt gjennomtenkte planløsninger. Hytta innbyr til koselige stunder- både inne og ute. Stuas glassfasade gir et elegant utseende, som bidrar til godt lys og en fantastisk utsikt. Planløsningen er praktisk, med atskilt oppholds- og boligdel. Dett gjør Skjæret til den perfekte familiehytta. Her kombineres 4 soverom, stort kjøkken og 2 stuer med flotte, overbygde utearealer.

 

 

Stølen

3Soverom
113.2m2Bruksareal totalt
95.4m2Bebygd areal (BYA)

Stølen er en flott hytte som glir utmerket inn i terrenget både til skogs og fjells. Den er praktisk inndelt med en lun atmosfære og med et vakkert overbygg. Skråvindu i møne gir stort innslipp av lys. Hytta har et miljøvennlig torvtak. I Stølen er det 3 soverom, anneks, bad, kjøkken og stue med delvis åpen løsning. Hemsen kan innredes og endres etter behov.

 

 

Sundet

4Soverom
122.7m2Bruksareal totalt
110.6m2Bebygd areal (BYA)

Sundet er en spennende og praktisk utformet hytte som gir følelsen av sjø, båt og hav. Stua har enorme glassflater med en meget god utsikt og nærhet til omgivelsene. Sundet har overbygd inngangsparti og altan som gir ly og forlenger utesesongen.

 

 

Teigen

3Soverom
82.0m2Bruksareal totalt
94.3m2Bebygd areal (BYA)

Teigen er en moderne fritidsbolig tilpasset et værhardt klima. Utformingen gir god skjerming samtidig som den er enkel å plassere i terrenget. Det er lagt vekt på mye gjennomlys i kombinasjon med en konstruksjon som gir lune uteplasser. Teigen inneholder 3 soverom og en romslig hems. Kjøkken og stue har åpen løsning med skrå himling som gir utsikt i alle retninger.

 

 

Trollbu

2Soverom
63.3m2Bruksareal totalt
72.9m2Bebygd areal (BYA)

Trollbu er en kompakt og innholdsrik hytte med 2 soverom og hems. Stue og kjøkken har stor innvendig takhøyde som sammen med glassfasaden gir en mulighet for masse lys, og god utsikt. Trollbu er på knappe 50m² men romløsning og takhøyde får den til å virke mye større.

 

 

Trollheim

3Soverom
81.8m2Bruksareal totalt
96.8m2Bebygd areal (BYA)

Trollheim er storebror til Trollbu og er tilpasset storfamilien. Her er det 3 soverom og hems, 2 stuer, bad og gjestetoalett. Kjøkkenet og hovedstua har stor innvendig takhøyde som sammen med glassfasaden gir en mulighet for masse lys, og god utsikt. Hemsen har et stort gulvareal som kan brukes til ekstra soveplasser, oppbevaring og eller lekerom.

 

 

Ulsberg

2Soverom
57.1m2Bruksareal totalt
67.3m2Bebygd areal (BYA)

Ulsberg er tegnet for et kupert og ulendt terreng. Bakenden av hytta kan med fordel graves ned i terrenget, øverst på en kolle eller inn i et svaberg. Størrelse kan enkelt tilpasses tomten slik at den ikke stikker seg mer frem en nødvendig. Ulsberg har 2 soverom, en liten hems og kjøkken stue med stor takhøyde. Den fleksible designet gjør det enkelt å tilpasse planløsningen til tomta.

 

 

Vidda

3Soverom
107.6m2Bruksareal totalt
121.8m2Bebygd areal (BYA)

Vidda er en praktisk hytte med mulighet for mange soveplasser. Kjøkken og spiseavdeling har godt utsyn og mulighet for peis/ovn. Den har flotte, overbygde terrasser/kroker som gir lune uteplasser uavhengig av vær og vind. Takets konstruksjon i kombinasjon med torvtekking gjør at denne hytta glir godt inn i terrenget.

 

 

Vika

3Soverom
111.7m2Bruksareal totalt
85.6m2Bebygd areal (BYA)

Vika med sine panoramavinduer gir fantastisk utsikt i alle oppholdsrom. Galleriet og glassfasaden skaper en fantastisk lyseffekt i stua. Vika er kompakt og praktisk, med 3 soverom, 2 stuer, kjøkken og bad. Inngangsparti og altan er overbygd og gir god beskyttelse for vær og vind.

 

Ferdig prosjekterte fritids boliger fra Norske Hus.