Stolt forhandler av:   

Om oss

 Buskerud Bygg AS ble opprettet 21.01.14. Vår filosofi er overordnet å praktisere det beste mulige håndtverk både faglig og forkriftsmessig.Vi har fokus på at kunden skal sitte igjen med inntrykk av høy standard og faglig dyktighet, ikke bare for firmaet, men bransjen vår. Vi får ofte høre fra kundene at de liker å kunne forklare nøyaktig hvordan de vil at bygget skal se ut, for så å se bestillingen bli til

Kvalitetsbevisst arbeid

Buskerud Bygg AS er et kvalitetsbevisst tømrerfirma. Vi har lang erfaring innen nybygg, tilbygg, rehabilitering, reparasjon av bygningsdeler, tak, vegg, gulv, etterisolering, dører, vinduer og grunnmur. Buskerud Bygg AS har mange års erfaring og har erfarne håndverkere som aldri går på kompromiss med kvalitet.

Spesialtilpasninger

Når det er ønskelig kan vi bistå med rådgivning i forhold til valg av materialer, farger og byggemetoder. Hos oss skal utført arbeid fortelle sin egen historie. Sammen så finner vi løsningene som er best for dere. Vi overholder avtaler og holder løpende kontakt med dere, for å sikre at arbeidet går etter planen.

Du kan satse på oss

Buskerud Bygg AS er Godkjent for ansvarsrett. Dette er et kvalitetsstempel: «Med sentral godkjenning viser du at foretaket ditt har kompetanse, erfaring, gjennomføringsevne og systemer som er tilpasset din aktivitet i byggenæringen.» Ring oss gjerne for et uforpliktende tilbud. Vi løser opgaver for både private boligeiere og større byggeprosjekter. Les mere om våre kunder vår side på Mitt Anbud.